Asuminen alasivun pääkuva

Asu väljästi

Asu väljästi ja rakenna mieleinen koti

Keski-Karjalassa voi asua kaupungin keskustassa järvimaisemin palvelujen lähellä, kylillä tai perukalla metsän keskellä omassa rauhassa. Kuntiemme taajamat ovat omaleimaisia: Kiteellä voit asua kaupungin keskustassa järven rannalla, Kesälahti ja Rääkkylä ovat viehättäviä maalaispitäjien keskuksia ja Tohmajärvellä elät keskellä komeita vaaramaisemia. Taajamien ulkopuolella kylät ja maaseutu mahdollistavat asumisen rauhassa.

Kunnilla on vuokra-asuntoja saatavissa nopeastikin asunnontarvitsijan aikataulun mukaan. Lisätietoja saat kaupungin ja kuntien asuntosihteereiltä tai muilta kunnan vuokra-asunnoista vastaavilta henkilöiltä.

Seudulliseen kiinteistö- ja tonttipörssiin kannattaa tutustua: kuntatonttien lisäksi siellä ilmoittavat myös yksityiset kiinteistönomistajat. Kiinteistönvälittäjien tarjonta löytyy heinän omilta sivuiltaan. Myös paikallislehtien ilmoittelua kannattaa seurata tai laittaa oma ilmoitus. Seudulla ilmestyy kolme paikallislehteä: Koti-Karjala, Kotiseutu-Uutiset ja Puruvesi.

 

Ei paskempi paikka

 

KESKI-KARJALASTA HUUMORILLA

Katso Ei paskempi paikka -videosarja.

Somejako painikkeet