Töihin

Työ ja yrittäminen

Töitä on!

 


Keski-Karjalassa on monella alalla työvoimapula. Teknologiateollisuus etsii jatkuvasti uusia tekijöitä,  esimerkiksi Kesälahdella toimiva Kesla Oyj hakee uusia tekijöitä (hitsaaja, särmääjä, kokoonpanija, kokoonpanoasentaja, koneistaja) parhaillaan käynnissä olevassa haussa. Osaan tehtävistä voidaan kouluttaa yrityksessä - asenne ratkaisee!

Katso tarkemmin Kesla Oyj:n sivuilta.
 

Myös hoito- ja sosiaalialan ammattilaisia tarvitaan koko ajan. Tutustu sote-alan yrityksiin Keski-Karjalassa ja alan työpaikkoihin.
 

Katso avoimet Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven avoimet työpaikat Duunitori.fi-palvelusta (haku sijainnilla: kunnan nimi).

Työvoimahallinnon sivujen työpaikat Keski-Karjalassa (hakuehdoksi sijainti: Kitee/Rääkkylä/Tohmajärvi): mol.fi.

Pohjois-Karjalan TE-palvelut auttavat työn haussa, työllistymisessä ja mahdollisen koulutuksen suunnittelussa.


Etätyö

Tutustu etätyötiloihin.

Etätyöt onnistuvat toimivien verkkoyhteyksien ansiosta. Verkkoyhteydet toimivat langattomina lähes koko alueella moitteettomasti.

Rääkkylässä on rakennettu kiinteä valokuitu, jonka 100 megan yhteydellä onnistuvat suuremmatkin tiedonsiirtotarpeet.

Myös liikenneyhteydet ovat hyvät. Junalla olet Kiteeltä Helsingissä alle 4 tunnissa.


Yrittäjänä Keski-Karjalassa

Yrittäjyys on hyvä vaihtoehto työllistää itsensä ja muitakin. Apua yrityksen perustamiseen saat yhden luukun -periaatteella Business Joensuu Oy:n yritysasiantuntijoilta, joiden palvelut ovat maksuttomia.

Tutustu Business Joensuun palveluihin.

Yrittäjän uran voi aloittaa myös omistajanvaihdoksen kautta.

Sijoittuvalle tai uutta toimitilaa etsivälle yrittäjälle löytyy tiloja monenlaiseen yritystoimintaan Keski-Karjalan toimitilapalvelusta.