Asu ja rakenna

Asu väljästi ja rakenna mieleinen koti

Täällä voit asua ja vaikkapa tehdä etätöitä kaupungin keskustassa järvimaisemin palvelujen lähellä, kylillä tai syrjemmässä metsän keskellä omassa rauhassa. Kuntiemme taajamat ovat omaleimaisia: Kiteellä voit asua kaupungin keskustassa järven rannalla, Kesälahti ja Rääkkylä ovat viehättäviä maalaispitäjien keskuksia ja Tohmajärvellä elät keskellä komeita vaaramaisemia. Taajamien ulkopuolella kylät ja maaseutu mahdollistavat asumisen ja etätyön rauhassa.

Etätyö onnistuu toimivien verkkoyhteyksien ansiosta. Rääkkylään ja osin Kiteelle on rakennettu kiinteä valokuitu, joten yhteys pelittää oivallisesti suuremmissakin tiedonsiirtotarpeissa.

Kunnilla on vuokra-asuntoja saatavissa nopeastikin asunnontarvitsijan aikataulun mukaan. Lisätietoja saat kaupungin ja kuntien asuntosihteereiltä tai muilta kunnan vuokra-asunnoista vastaavilta henkilöiltä.

Kiinteistönvälittäjien tarjonta löytyy heidän omilta sivuiltaan. oikotie.fin tarjonta kannattaa käydä läpi sekä myytävien että vuokrattavien kiinteistöjen osalta.  Myös paikallislehtien ilmoittelua kannattaa seurata tai laittaa oma ilmoitus. Seudulla ilmestyy kolme paikallislehteä: Koti-Karjala, Kotiseutu-Uutiset ja Puruvesi.

 

Rääkkylässä on tarjolla 250-neliöinen rivitalo, joka soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen.