Asuminen alasivun pääkuva

Asu väljästi

Asu väljästi ja rakenna mieleinen koti

Täällä voit asua ja vaikkapa tehdä etätöitä kaupungin keskustassa järvimaisemin palvelujen lähellä, kylillä tai syrjemmässä metsän keskellä omassa rauhassa. Kuntiemme taajamat ovat omaleimaisia: Kiteellä voit asua kaupungin keskustassa järven rannalla, Kesälahti ja Rääkkylä ovat viehättäviä maalaispitäjien keskuksia ja Tohmajärvellä elät keskellä komeita vaaramaisemia. Taajamien ulkopuolella kylät ja maaseutu mahdollistavat asumisen ja etätyön rauhassa.

Etätyö onnistuu toimivien verkkoyhteyksien ansiosta. Rääkkylään on rakennettu kiinteä valokuitu, joten 100 megan yhteys pelittää oivallisesti suuremmissakin tiedonsiirtotarpeissa.

Kunnilla on vuokra-asuntoja saatavissa nopeastikin asunnontarvitsijan aikataulun mukaan. Lisätietoja saat kaupungin ja kuntien asuntosihteereiltä tai muilta kunnan vuokra-asunnoista vastaavilta henkilöiltä.

Seudulliseen kiinteistö- ja tonttipörssiin kannattaa tutustua: kuntatonttien lisäksi siellä ilmoittavat myös yksityiset kiinteistönomistajat. Kiinteistönvälittäjien tarjonta löytyy heidän omilta sivuiltaan. Myös paikallislehtien ilmoittelua kannattaa seurata tai laittaa oma ilmoitus. Seudulla ilmestyy kolme paikallislehteä: Koti-Karjala, Kotiseutu-Uutiset ja Puruvesi.

 

Ei paskempi paikka

 

KESKI-KARJALASTA HUUMORILLA

Katso Ei paskempi paikka -videosarja.

Somejako painikkeet