Sote-alan työpaikat

Sote-alalla on töitä nyt ja tulevaisuudessa. Paljon erilaisia työtehtäviä pienissä ja suurissa yrityksissä ja vaikkapa yrittäjänä. Olisiko sote sinunkin alasi? Tutustu sote-alan yrityksiin ja työntekijöiden mietteisiin, katso video.

Sote-alalla voit tehdä monipuolista työtä, jonka keskiössä on aina ihminen. Videolla kolme keskikarjalaista yrittäjää kertoo työstään, seudulla toimii paljon muitakin sote-alan tekijöitä.

Kotipalvelu Hanna Leskinen, Kitee

Yritys tarjoaa monipuolisia kotipalveluita Keski-Karjalan alueella: siivous-, ruoka- hygienia- ja asiointipalvelu, pyykkihuolto, kotityöt sekä lapsiperheiden kotipalvelu. Jatkossa yrittäjä tarjoaa myös jalkojenhoitoa.

Henkilöstöön kuuluu yrittäjä, lähihoitaja Hanna Leskisen lisäksi kaksi työntekijää. Myös yksi kesätyöntekijä on jo aloittanut työt.
https://www.facebook.com/kotipalveluhannaleskinen/

keskikarjalaan-hanna-leskinen.jpeg

Kotipalveluyrittäjä Hanna Leskinen viihtyy työssään. Parasta on, kun pieni lapsi tulee ja halaa.

Keski-Karjalan Hoivapalvelut Oy, Kitee

Yritys tarjoaa kotihoidon palveluja kotona asumisen tueksi ikääntyneille, lapsiperheille ja toimintarajoitteisille. Palveluihin kuuluu kotisairaanhoito, siivous-, kauppa-ja saattaja-palvelu esim. lääkäriin, sekä jalkojenhoito kotona. Yritys tarjoaa kotihoitoa myös lapsiperheille sekä omaishoitajan sijaistamista.

Henkilöstöön kuuluu kolme sairaanhoitajayrittäjää, yksi osa-aikainen sairaanhoitaja, lähihoitaja ja kaksi siistijää sekä yksi perhehoitaja.
http://www.kkhoivapalvelut.fi/index.html

keskikarjalaan-mirja-varonen.jpeg

Yrittäjä Mirja Varosen mielestä parasta työssä ovat sen monipuolisuus ja ihmisten kohtaaminen.

Hoiva ja luontopalvelut Suviliina, Kesälahti

Yritys tuottaa kotihoitopalveluja yksityisasiakkaille sekä erilaisia kotihoidon tukipalveluja ja omaishoidon vapaapäiväpalveluja. Työssä otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet. Palvelutarjontaan kuuluu mm. perushoitoa, lääkehoitoa, verinäytteidenottoa, haavahoitoja, asioimisapua ja kotitaloustöitä kuten siivousta ja pyykkihuoltoa.

Henkilöstöön kuuluu yrittäjä, sairaanhoitaja Eeva Tynkkynen, osa-aikainen sairaanhoitaja ja lähihoitaja.

keskikarjalaan-suviliina.jpeg

Suviliinan yrittäjä Eeva Tynkkynen: " Parasta ovat asiakkaat".

 

Työpaikat

Tutustu sote-alan työpaikkatarjontaan duunitori.fi tai mol.fi -palvelussa. Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven avoimet työpaikat löytyvät kuntahaulla.

Koulutus

Tutustu sote-alan koulutuksiin Pohjois-Karjalassa:
Lähihoitaja - Riveria ja
Opiskelijaksi - Karelia Ammattikorkeakoulu.