Etätyö

Etätyö

Etätyöt onnistuvat toimivien verkkoyhteyksien ansiosta. Verkkoyhteydet toimivat langattomina lähes koko alueella hyvin. Rääkkylässä on rakennettu kiinteä valokuitu, jonka  yhteydellä onnistuvat suuremmatkin tiedonsiirtotarpeet.

Myös liikenneyhteydet ovat hyvät. Junalla olet Kiteeltä Helsingissä alle 4 tunnissa.

Miten etätyö onnistuu Keski-Karjalassa?

Katso Petri Lukinin tarina.

Espoolainen Petri Lukin tekee paljon etätöitä mökiltään Oriveden rannalta. Maanmittauslaitoksen tuotantopäällikkö ja 30 työntekijän esihenkilö nauttii erityisesti työrauhasta. Kun tarvitaan varmaa verkkoyhteyttä, Lukin työskentelee Rääkkylän kunnantalon etätyötiloissa, sillä mökillä ei ole kiinteätä valokuituyhteyttä. Hyvän verkkoyhteyden lisäksi etätyötiloissa on käytettävissä ergonominen työpiste, jollaista mökiltä ei löydy.

Lue myös blogiteksti Petri Lukinin kokemuksista etätyöläisyydestä ja vapaa-ajan vietosta Rääkkylässä.


Etätyötilat Keski-Karjalassa

Jos tarvitset etätyötilaa, tsekkaa näitä kuntien sivuilta. Kuntien etätyötilat ovat maksuttomia lyhytaikaisessa käytössä, pitempiaikaisesta vuokrauksesta on sovittava erikseen.

Katso tarkemmin kuntien nettisivuilta.
Rääkkylä
Tohmajärvi

Kiteen keskustassa etätyötiloja on paikallislehti Koti-Karjalan toimituksen yhteydessä, osoitteessa Pokentie 8. Kolmea erillistä työpistettä voi vuokrata edulliseen hintaan eripituisiksi ajoiksi. Tilat ovat käytettävissä arkisin klo 8-16. Käytettävissä on myös kahvi-/taukohuone.
Kysy lisää: Marko Torni, 040 546 2057 / marko.torni@kotikarjala.fi.

Katso etätyötilojen esittelyvideo