Töihin tai yrittäjäksi

keskikarjalaan-tule-toihin-maalle.jpeg

Katso avoimet Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven avoimet työpaikat Duunitori.fi-palvelusta (haku sijainnilla: kunnan nimi).

Pohjois-Karjalan TE-palvelut auttavat työn haussa, työllistymisessä ja mahdollisen koulutuksen suunnittelussa.

Keski-Karjalassa on monella alalla työvoimapula. Teknologiateollisuus etsii jatkuvasti uusia tekijöitä,  esimerkiksi Kesälahdella toimiva Kesla Oyj hakee uusia tekijöitä jatkuvasti. Osaan tehtävistä voidaan kouluttaa yrityksessä - asenne ratkaisee!

Katso tarkemmin  Kesla Oyj:n sivuilta.

Myös hoito- ja sosiaalialan ammattilaisia tarvitaan koko ajan. Tutustu sote-alan yrityksiin Keski-Karjalassa ja alan työpaikkoihin.

 


Yrittäjänä Keski-Karjalassa

Yrittäminen onnistuu etänä aivan kuten etätyökin. Lue KL Coachingin yrittäjän Kaisa Leskisen tarina, kuinka hän tavoittaa hyvinvointivalmennusyrityksensä asiakkaita sekä tapaamisissa että verkon kautta.

Yrittäjyys on hyvä vaihtoehto työllistää itsensä ja muitakin. Apua yrityksen perustamiseen saat yhden luukun -periaatteella Business Joensuu Oy:n yritysasiantuntijoilta, joiden palvelut ovat maksuttomia.

Tutustu Business Joensuun palveluihin.

Yrittäjän uran voi aloittaa myös omistajanvaihdoksen kautta.

Sijoittuvalle tai uutta toimitilaa etsivälle yrittäjälle löytyy myytäviä tai vuokrattavia tiloja monenlaiseen yritystoimintaan Business Joensuun sivuilta.